Schuren

Snijtech beschikt over een Lissmac schuurmachine. Wij kunnen hiermee onderdelen tot 1.500 breed één- en tweezijdig bewerken tot een dikte van 120 mm.

 

 

Door onderdelen met deze machine te bewerken worden de volgende kwaliteitsvoordelen behaald:

  • Verwijderen van oxidelagen op het snijvlak: met deze bewerking worden de snijkanten van binnen- en buitencontouren bewerkt met speciale borstels. Hierdoor ontstaat een gegarandeerde schone snijkant die vrij is van aanslag en oxide.
  • Het afronden van randen: Flexibele slijpmodules op een krachtband bewerken gericht de snijranden van het werkstuk waardoor de kanten worden afgerond. Ideaal voor zichtwerkstukken die nog geconserveerd (poedercoaten) moeten worden.
  • Afronden van randen van dunne platen: hiermee wordt er met een slijpband het oppervlak van het materiaal bewerkt. Daarbij worden bramen en oppervlaktespatten gericht verwijderd. Het slijpproces richt zich op de de snijrand. Met deze techniek kunnen RVS en aluminium platen ook één- of tweezijdig (licht) geslepen worden.

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze afdeling verkoop of bij uw vaste contactpersoon van ons bedrijfsbureau.

Neem contact op

Onze markten

Snijtech is sinds 1995 uitgegroeid tot een vooraanstaand leverancier van bouwpakketten en maatwerkonderdelen voor industrie, constructie-, cascobouw, jacht- en scheepsbouw.

Bekijk onze markten