Werkvoorbereiding

Werkvoorbereiding is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Alle binnenkomende tekeningen worden gecontroleerd en geoptimaliseerd zodat het productieproces soepel verloopt.

Voor alle soorten orders zijn onze projectleiders beschikbaar. Zij zorgen er voor dat de wens duidelijk wordt omschreven en dat het proces van start tot eind zo efficient moelijk verloopt. Leg de vraag bij ons neer en wij verzorgen het gehele traject.

Meer over werkvoorbereiding

Lasersnijden

Snijtech beschikt over 5 Trumpf lasersnijmachines met een maximum bereik van 12.000x2.500 millimeter en een vermogen van 10 kilowatt. Onze machines zijn voorzien van wisseltafels en laadrobots voor een optimale logistiek.

Meer over lasersnijden

Plasmasnijden

Snijtech is in het bezit van 3 plasmasnijmachines met een High performance Hypertherm stroombron van max 400 ampère en een inkjetmarkeerinrichting en 1 machine is voorzien van een 3d plasmakop. Het maximale bereik van onze machines is 21.000x3.300 millimeter.

Meer over plasmasnijden

Watersnijden

Snijtech heeft 2 watersnijmachines met een maximaal snijbereik van 13.500x3.000 mm en 4000 bar waterdruk. Waterstraalsnijden levert een schoon en strak snijbeeld op met een hoge nauwkeurigheid. Er wordt geen warmte in het materiaal ingebracht en daardoor is waterstraalsnijden geschikt om alle bedenkbare materialen te snijden tot een dikte van 300 millimeter.

Meer over watersnijden

Onze markten

Snijtech is sinds 1995 uitgegroeid tot een vooraanstaand leverancier van bouwpakketten en maatwerkonderdelen voor industrie, constructie-, cascobouw, jacht- en scheepsbouw.

Bekijk onze markten