Pakketten voor de jachtbouw

Sinds 1995 is Snijtech toeleverancier voor de staal- en aluminium jacht- bouwindustrie. Wij hebben in de afgelopen 25 jaar onze toeleverfunctie steeds meer uitgebreid en wij zijn inmiddels co-maker voor een groot aantal Nederlandse maar ook buitenlandse jachtbouwers.

Meer over jachtbouw

Scheepsbouw

Onder scheepsbouw verstaan wij de bouw van commerciële vaartuigen. Dit is een zeer breed kader aan vaartuigen wat uiteenloopt van aluminium ribs tot zeeschepen van 1000 ton. Alle projecten hebben gemeen dat een goede logistiek en een gecertificeerde toelevering erg belangrijk zijn.

Meer over scheepsbouw

Industrie

Een belangrijk deel van onze snijproducten wordt afgezet in de industriële markt. In dit segment is lasersnijden door zijn gedetailleerdheid niet meer weg te denken en nauwkeurig zetwerk wordt ook steeds belangrijker.

Meer over industrie

Architectuur en specials

De toepassing van onze bewerkingstechnieken vindt steeds vaker zijn weg in architectonische projecten. Met name het bekender worden van onze mogelijkheden tot het vervormen van plaatmateriaal leidt ertoe dat architecten en constructeurs hier vaker rekening mee gaan houden in de ontwerpfase.

Meer over architectuur en specials

Onze diensten

Wij verwerken aluminium, staal en RVS plaat- en profielmateriaal tot maatwerkonderdelen voor een veelvoud aan constructies. Onze orderportefeuille loopt uiteen van order gerelateerd maatsnijwerk tot de toelevering aan omvangrijke projecten met meer dan duizend onderdelen.

Bekijk onze diensten