Watersnijden

Snijtech heeft meerdere watersnijmachines met dubbele snijkoppen en één met een 3D snijkop. Het maximaal snijbereik van 13.500x3.000 mm en 4000 bar waterdruk. De maximale dikte van diverse materialen die we kunnen snijden is tot 300 mm.

Waterstraalsnijden levert een schoon en strak snijbeeld op met een hoge nauwkeurigheid. Er wordt geen warmte in het materiaal ingebracht en daardoor is waterstraalsnijden geschikt om alle bedenkbare materialen te snijden tot een dikte van 200 millimeter. Onze machines zijn voorzien van een inkjetmarkeerinrichting waarmee tekst en markeerlijnen door een koud proces overgezet kunnen worden op de onderdelen.

Waterstraalsnijden heeft een zeer breed toepassingsgebied. Doordat de nauwkeurigheid (0,1 mm.) min of meer gelijk is aan lasertechniek is het een goede aanvulling hierop voor onderdelen die groter zijn dan 6000x2000x300 mm.

Neem contact op

Onze markten

Snijtech is sinds 1995 uitgegroeid tot een vooraanstaand leverancier van bouwpakketten en maatwerkonderdelen voor industrie, constructie-, cascobouw, jacht- en scheepsbouw.

Bekijk onze markten