Lasersnijden

Snijtech beschikt over 5 Trumpf lasersnijmachines met een maximum bereik van 12.000x2.500 millimeter en een vermogen van 10 kilowatt. Onze machines zijn voorzien van wisseltafels en laadrobots voor een optimale logistiek.

Lasertechniek levert een schone snijrand die direct lasbaar is. De nauwkeurigheid van het snijcontour is beperkt tot 0,1 millimeter. De laserstraal heeft een klein raakvlak met het materiaal waardoor warmte-inbreng en, daaruit voortkomende deformatie, nihil is. Het vermogen is zodanig te regelen dat er met de laserstraal goed en duidelijk lijnen en teksten gegraveerd kunnen worden.

Lasersnijden leent zich uitstekend voor het snijden van hoogwaardige snijproducten in staal tot 30 mm, RVS tot 40 mm en aluminium tot 30 mm.

Naast de toepassing voor industrieel snijwerk is lasersnijden ook een uitstekende techniek gebleken voor hoogwaardige aluminium en stalen onderdelen voor de jachtbouw.

In onderstaande PDF vindt u onze laser- en plasmasnijtoleranties.

Contact opnemen

Onze markten

Snijtech is sinds 1995 uitgegroeid tot een vooraanstaand leverancier van bouwpakketten en maatwerkonderdelen voor industrie, constructie-, cascobouw, jacht- en scheepsbouw.

Bekijk onze markten