3D vormen

Het 3D vervormen van aluminium en stalen bouwdelen is een unieke bewerkingstechniek die veel kennis en ervaring vereist. Wij beschikken over ervaren en goed opgeleide medewerkers die begrijpen hoe belangrijk het goed vallen van een plaat is.

Meer over 3d vormen

Walsen

Met onze 2 meter brede platenwals kunnen wij materiaal tot een dikte van 10 millimeter in een cilindrische of kegelvorm walsen. Onze wals is 5-assig aangedreven en daardoor kunnen wij vrijwel iedere radius zonder overlengte rollen. De kleinste radius die wij kunnen walsen is circa 150 millimeter.

Meer over walsen

Zetten

Zetwerk is een logische aanvulling op onze dienstverlening. In combinatie met onze wals en 3d vormpersen zijn wij hiermee in staat om iedere fysiek mogelijke metaalvorm te vervaardigen. De kwaliteit van zetwerk wordt steeds belangrijker. Snijtech beschikt over 8 kantbanken. Deze machines kunnen over een lengte van 12 meter 20 millimeter dik zetten en beschikken over een kracht van totaal 1800 ton.

Meer over zetten

Onze markten

Snijtech is sinds 1995 uitgegroeid tot een vooraanstaand leverancier van bouwpakketten en maatwerkonderdelen voor industrie, constructie-, cascobouw, jacht- en scheepsbouw.

Bekijk onze markten