Plasmasnijden

Snijtech is in het bezit van 3 plasmasnijmachines met een High performance Hypertherm stroombron van max 400 ampère en een inkjetmarkeerinrichting en 1 machine is voorzien van een 3d plasmakop. Het maximale bereik van onze machines is 21.000x3.300 millimeter. De maximale diktes die we kunnen snijden zijn: RVS 50 mm., aluminium 50 mm. en staal 60 mm.

Al onze machines zijn voorzien van lineair geleiding en 1 van de machines is uitgerust met een 3D plasmakop. Op onze machines kunnen wij staal, RVS en aluminium snijden tot een dikte van 60 millimeter.

  • om de positie van de markeerlijnen ten opzichte van de snijcontouren te kunnen garanderen werken wij met maatvoeringcontroles en meetrapportages;
  • door het gebruik van zuivere procesgassen zoals zuurstof, stikstof en argon waterstof, zijn de snijranden schoon en geschikt om direct te lassen;
  • alle onderdelen worden braamvrij geleverd;
  • De productie van aluminium onderdelen is gescheiden van de staalproductie;
  • Toleranties zijn beperkt tot /- 1 millimeter.

In onderstaande pdf vindt u onze plasma- en lasersnijtoleranties.

Neem contact op

Onze markten

Snijtech is sinds 1995 uitgegroeid tot een vooraanstaand leverancier van bouwpakketten en maatwerkonderdelen voor industrie, constructie-, cascobouw, jacht- en scheepsbouw.

Bekijk onze markten